KENAPA ONEXOX?

Anda patut mempertimbangkan untuk bersama ONEXOX kerana ianya sangat-sangat sesuai dengan permintaan masa kini

  • KEPERLUAN HARIAN

    Mulakan bisnes yang 'ever green'. Itulah nasihat guru kami. Kerana bisnes sebegini tidak lapuk dek hujan dan tidak lekang dek panas walaupun musim kegawatan ekonomi.

  • MURAH & MENJIMATKAN

    Produk yang mudah dijual kerana murah dan menjimatkan pengguna. Tempoh sah simkad prabayar kami memang tiada tandingannya.

  • SYARIKAT YANG KUKUH

    OneXOX adalah anak syarikat kepada XOX Bhd yang mana merupakan MVNO kepada syarikat Celcom. XOX Bhd adalah 'listed' di pasaran saham Bursa Malaysia.

  • MODAL RENDAH

    Modal memulakan perniagaan hanya serendah RM90 sudah memilik 'all access' dan stok permulaan sebanyak 5 keping simkad.

  • ADIL & LUMAYAN

    Pelan pendapatan yang sangat adil. Tiada penindasan. Sesiapa sahaja boleh menjana pendapatan walaupun rasa sudah terlewat. Pendapatan pasif tanpa had.

  • PATUH SYARIAH

    ONEXOX telah diiktiraf sebagai syarikat yang patuh syariah dari segi produk dan pelan bonus (hibah). Jadi, anda tak perlu was-was lagi kerana mencari yang halal itu fardhu.

APA KATA MEREKA?

Jom kita lihat apa yang mereka katakan tentang produk dan perniagaan ONEXOX


"Saya tak fikir panjang untuk bermula. Beli saja simkad sebab RM10 jer.. Kena beranikan diri. Bila saya dah mencuba, memang nampak perubahan dari segi penjimatan. Jom kita bina komuniti ini bersama-sama. Lambat tinggal.."
- Khairul Azwa, Klang

"Produk memang terbaik. Internet memang laju. Call memang murah. Dalam masa 6 bulan, saya terus berhenti kerja sebagai Engineer Oil & Gas dan terus buka kedai sendiri untuk jadikan Centre ONEXOX"
- Mohd Rosli, Subang

"Saya beli 3 keping simkad ketika saya berjumpa dengan ONEXOX. Saya terus daftarkan untuk isteri dan anak saya. Mereka puas hati, dan saya pun puas hati kerana dapat cash back tiap-tiap bulan."
- Rustam Tambi, Sarawak

"Mula-mula sekadar nak mencuba sebab saya ada perniagaan yang lain. Tapi, lama-lama saya tengok pendapatan pasif di ONEXOX dah sama dengan perniagaan aktif saya. Sekarang, saya sudah full time bersama ONEXOX. Jom!"
- Mohd Zainuddin, Kelantan

Berita Terkini

Info dan berita terkini berkaitan ONEXOX

Nombor Untuk Dijual

VIP PLATINUM:010-6333335 RM850 (nego) LAIN-LAIN:010-3444509 RM30010-3222529 RM40010-3222564 RM40010-3222597 RM40010-8699448 RM30010-8699775 RM25010-8699776 RM25010-8699631 RM20010-8699673 RM20010-8338403 RM20010-8338404 RM30010-8338746 RM20010-8338619 RM20010-3363695 RM20 010-8338984 RM20010-3362909 RM15010-3362959 RM10010-8324211 RM10010-8786577 RM15010-3153266 RM10

Continue Reading

HUBUNGI KAMI

Lengkapkan ruang dibawah untuk mendapatkan maklumbalas dari kami.

Contact info
LG-025 Anggerik Mall, No.5, Jalan 14/8, 40000 Shah Alam, Selangor +6016-6666279 admin@onexox.tv
Social Network